HTML

Kezdetek, előszó

2010.07.15. 13:34 nekidreus

Sziasztok!

Haverom és én egyik nap arra gondoltunk hogy elkezdünk parkourozni. Eleinte csak felmentünk egy garázs sor tetejére és egyikről a másikra ugrálunk. Már kb. 1 éve parkourozunk de volt egy kis kihagyás. Megtanultunk szaltózni, megmászni épületeket :). Egyik nap találunk egy régi leégett mozit és ott a mai napig gyakorlunk. Régebben találtunk kettő matracot és arra gyakoroltunk edzeni. Egyik nap "Huligánok, idióták" felgyújtottál a jól berendezett edzőtermet, ezért elhatároztuk hogy betorlaszoljuk a bejáratot és  csak egy nehezen megközelíthető módon lehessen bejutni. Kitakarítjuk a mozit, és újra üzemképessé tesszük. Ezt a termet a mai napig foltozzuk csinosítjuk. A moziról kb. ennyit. Egy év alatt nagyon sok helyet találtunk.
 

Mint minden edzésnél itt is vannak kisebb-nagyobb sérülések. A legnagyobb sérülés egy kéztörés ezért kell nagyon óvatosnak lenni!

Mi a 9.kerületben edzünk és ha tetszik a sportág és ha akarsz te is velünk edzeni akkor vegyél föl msnen: nekidreus@hotmail.com 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkourteam.blog.hu/api/trackback/id/tr442153399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása